Välj en sida

Kalas på The Hook

UNIK, oförglömlig upplevelse!

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i The Hook

Ett födelsedagskalas i The Hook är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Bli en pirat och ha en oförglömlig födelsedagsfest där du spelar självlysande minigolf med dina vänner.

Ditt kalas börjar med att ni spelar minigolf. Därefter träffar du dina vänner i piratskeppet och här bjuder vi på Kapten Hooks popcorn och piratdryck medan föräldrarna njuter av en gratis kopp kaffe. Tillsammans med dina vänner kommer du också att avnjuta av en trevlig kalasmeny efter eget val. Födelsedagsbarnet och vännerna har piratskeppet i en timme (55 min). Sist men inte minst så kommer du att få med dig en fin present av oss för att komma ihåg den här speciella dagen.

The Hook har allt för problemfria födelsedagskalas. Glöm alla förberedelser, diskmedel och städning. Vi kommer att se till att du får en oförglömlig upplevelse medan du kopplar av i den atmosfäriska The Hook. Du kan enkelt boka ditt kalas online och anpassa det efter dina önskemål. Du kan till och med lägga till en eller flera aktiviteter, så som Laser Zone.

Pirat skepp

The Hook kommer få dig att känna som att du har gått in i Pirates of the Caribbean-filmen. Bli en pirat eller ha sjöjungfrukalas. Ditt kalas i piratskeppet kommer definitivt att bli en oförglömlig upplevelse. Piratskeppet har plats för 42 personer, så du kan enkelt bjuda in hela din klass!

 

 

 

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår affär i The Hook!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://thehook.se (klicka Boka). Efter att du slutfört din bokning kommer du att få en Bekräftelse via mail och SMS. Du kan även maila oss eller göra din bokning via telefon om du behöver få hjälp eller har fler frågor.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Kom gärna 15 minuter före den bokade tiden. Den tid ni har bokat festen är den tid glow golf spelet börjar.

Hur länge varar kalaset?

Du börjar med ett spel självlysande minigolf (45-60 minuter per spelomgång), därefter 55 minuter i pirat skepp.

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till The Hook. Detta gäller även födelsedagskalas.

Finns en garderob tillgängliga?

Ja vi har en garderob där du kan hänga din jacka på egen risk.

Hur kan jag avboka i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

Hade jättekul här! Super najs drinkar och personal 10/10.” 
Charlotte

Väldigt häftig atmosfär och inredning. Glöm inte att stanna till och se er omkring under tiden ni spelar golfen! Rolig personal som serverar goda drinkar.
Nikolina

Modernt, underhållande, familjevänligt, häftigt.
Marita

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

mini city

Laser zone

the hook

exit vr

la taverna